Eyebrows

Bij het styleren van de wenkbrauwen heeft u keuze uit twee:

 

  • Keuze 1 (Tijdelijk) 

Hierbij worden de wenkbrauwen voor u op maat gemeten en uitgetekend, waarna ze vervolgens middels hars in model worden gestyleerd. U kunt ook ervoor kiezen om de wenkbrauwen tijdens deze behandeling gelijk te verven voor meer definitie.

  •  Keuze 2 (Semi-Permanente Make Up)

Hierbij kunt u kiezen uit 3 technieken en wel Microblading techniek, Powderbrows techniek of Combi brows.

Standaard worden de vorm van uw wenkbrauwen opgemeten en uitgetekend aan de hand van uw wensen, gezichtsvorm en botstructuur.

 

  • MICROBLADING: Hierbij wordt handmatig haarlijntjes gepigmenteerd in de huid door middel van 18 fijne naaldjes. Middels deze techniek kunnen we de meest realistisch ogende wenkbrauwen voor u creëren. Deze techniek is voor degene die een "natural Look" willen.

 

  • POWDERBROWS: Hierbij wordt gewerkt met de machine en 1 naald. Met deze techniek creëer je door middel van pixels een poederige uitstraling. Verder kunt u kiezen voor een Soft Powder Look tot de meer gedefinieerde Powder Look. Deze techniek is voor degene die een "Make-up Look" willen. 

 

  • COMBI BROWS/SAIKOBROWS: Hierbij wordt zowel de Microblading als de Powderbrows techniek toegpast, waardoor je een samensmelting hebt van de "Natural Look" met meer definitie.