Behandelingen


Acryl

Dit is een van de  vele kunstnagelsystemen die er bestaan. Bij dit systeem wordt een poeder en vloeistof mengsel op de nagels gemodelleerd door middel van een speciale acrylpenseel. Deze behandeling biedt langdurige stevigheid en is geschikt voor degene die gemiddeld 3 weken van mooie nagels wil genieten en er geen omkijken naar wil hebben, maar ook voor degene die zwakke nagels of bijtnagels heeft.

Gellak

Dit is tegenwoordig een hype. Het is een laksysteem waarbij de technologie van de gel en de applicatie van de nagellak zijn samengevoegd. Hierdoor is de applicatie makkelijker en sneller aan te brengen, terwijl toch sprake is van een langdurige draagbaarheid (2-3 weken) van de gewenste kleur. 

Manicure

Men zegt wel eens dat je handen je visitekaartjes zijn en daarom is een goede manicure van belang. Bij deze behandeling worden de nagelriemen behandeld en de nagels geknipt en gevijld. Verder kunt u ook kiezen voor extra's zoals een scrub die ervoor zorgt dat de dode huidcellen worden verwijderd, een handmassage voor het stimuleren van een goede bloedcirculatie of een masker dat fijne lijntjes tegengaat en hydrateert.

Pedicure

Het zijn je voeten die je overal dragen. Reden genoeg om ze van tijd tot tijd goed te verzorgen en ook eens te verwennen. Bij deze behandeling worden de nagelriemen behandeld en de nagels geknipt en gevijld. Ook hier kunt u kiezen voor extra's zoals een scrub die ervoor zorgt dat de dode huidcellen worden verwijderd, het verwijderen van eelt, een voetmassage voor het stimuleren van een goede bloedcirculatie of een masker dat fijne lijntjes tegengaat en hydrateert.

Wenkbrauw Styleren

Wenkbrauwen dragen een stukje bij aan de vormgeving van uw gezicht. Wij styleren uw wenkbrauwen aan de hand van de natuurlijke vorm die bij u past.