Behandelingen


Acryl

Dit is één uit de vele kunstnagelsystemen die er bestaan. Bij dit systeem wordt een poeder en vloeistof mengsel op de nagels gemodelleerd door middel van een speciale acrylpenseel. Deze behandeling biedt langdurige stevigheid en is geschikt voor degene die gemiddeld 3 weken van mooie nagels wilt genieten en er geen omkijken naar wilt hebben, maar ook voor degene die zwakke nagels of bijtnagels heeft.

Gellak

Dit is tegenwoordig een hype. Het is een laksysteem waarbij de technologie van de gel en de applicatie van de nagellak zijn samengevoegd. Hierdoor is de applicatie makkelijker en sneller aan te brengen, terwijl toch sprake is van een langdurige draagbaarheid (2-3 weken) van de gewenste kleur. 

Microblading

Microblading is een semi-permanente make-up techniek welke wordt toegepast om de meest realistische wenkbrauwen te creëren. Met een mesje bestaande uit 18 fijne naaldjes worden de haartjes gecreëerd. Er worden namelijk kleine sneetjes met een diepte tussen de 0.3 mm - 0.5 mm in de opperhuid ingebracht met pigment. Hierdoor kunnen we de wenkbrauwen voller maken en meer vorm geven voor een mooiere uitstraling.

Wenkbrauw Styleren

Wenkbrauwen dragen een stukje bij aan de vormgeving van uw gezicht. Wij styleren uw wenkbrauwen aan de hand van de natuurlijke vorm die bij u past.