Philings

Philings is een algemene naam van Cosmetische behandelingen van de PhiAcademy. Hieronder vallen de behandelingen Microneedling, Phi-Ion en Babor spot reducer. Deze behandelingen kunnen apart of in combinatie met elkaar worden gebruikt afhankelijk van de soort van behandeling.

 

MICRONEEDLING

Deze behandeling is erop gericht om de huid weer stralend te maken, door de aanmaak van collageen en celvernieuwing te stimuleren. Middels micronaalden worden er microkanalen in de huid aangebracht die de huid aanwakkert voor de productie van collageen en celvernieuwing. Tijdens de behandeling wordt ook een passende serum gebruikt die voor het gewenste resultaat zorgt. Resultaten van deze behandeling zijn o.a.: Hydratatie van de huid, Frisse uitstraling, Gladdere huid. Ook zullen de fijne lijntjes, rimpels, littekens, pigmentvlekken minder zichtbaar worden.

Voor een optimaal resultaat wordt het beste geadviseerd om te beginnen met een kuur van 3 of 6 behandelingen naar gelang de huidconditie en voor de continuïteit 1x in de 8 - 10 weken.

 

PHI-ION

Met de Phi-Ion pen wordt op een zeer geringe en nauwkeurige wijze op de opperhuid gewerkt. Deze behandeling zorgt voor het samentrekken van de huidvezels door ionisatie welke een liftend, strakker en verjongend effect heeft op de huid zonder schade aan onderliggende huidlagen toe te brengen. Het kan worden gebruikt voor o.a. Ooglidcorrecties, Kraaienpootjes, Marionettenlijnen e.d. Daarnaast wordt het ook toegepast voor het vervagen en verwijderen van littekens, striae, pigmentvlekken en wratjes.